+381 11 30 70 700 ktitor@ktitor.com

Nameštaj sa stavom i stilom!

USLUGE

BRZA USLUGA I EFIKASNO REŠENJE.

Kompanija Ktitor osim proizvodnje nameštaja, transporta i montaže pruža vrhunske usluge održavanja, servisiranja i reparacije nameštaja u garantnom i vangarantnom roku.

Sopstveni proizvodni pogoni kompanije Ktitor, veliko iskustvo, stručni tim, kao i dostupnost svih rezervnih delova i potrošnog materijala, garantuju brzu uslugu i efikasno rešenje za sve potrebe klijenata u toku garantnog roka i kasnije.

BRZA, BESPLATNA USLUGA ISPORUKE I MONTAŽE  NAMEŠTAJA

Osim proizvodnje nameštaja, kompanija ima organizovanu službu usluga koja svim klijentima pruža besplatne usluge transporta i montaže kao i usluge održavanja, servisiranja i reparacije nameštaja. Svojim  klijentima obezbeđujemo i usluge  demontaže i selidbe kancelarijskog i ostalog nameštaja.

SVEDOČENJA

"Na kraju, samo reči pohvale....

...zaista su se svi u Kompaniji Ktitor maksimalno trudili da izvedu ono što sam ja zamislila i odgovore datom zadatku: od direktora, do majstora sa kojima sam montirala nameštaj na terenu!"

Kosana Rošulj, arhitekta

"Koristim priliku da Vam se u ime svih kolega i u svoje ime zahvalim na izuzetnoj saradnji, kako sa Vama lično tako i sa svim Vašim kolegama, od arhitekata do montera. Ukupan proces od ideje i osnovnih merenja do konačnog rešenja, izrade i montaže protekao je u odličnoj komunikaciji."

Gordana Nikolić, OKS

"Zahvaljujemo se na isporuci kancelarijskog nameštaja i pre dogovorenog roka. Montažeri su bili veoma efikasni i korektni, a nameštaj je odličnog kvaliteta, kolege su prezadovoljne.

Srdačan pozdrav i svako dobro."

Branislav Šašić

NAŠI PARTNERI