+381 11 30 70 700 ktitor@ktitor.com

Nameštaj sa stavom i stilom!

KTITOR

Za tri decenije svog poslovanja  kompanija Ktitor je postala prepoznatljiva pre svega po kvalitetu proizvoda i usluga koje pruža svojim kupcima. Opredeljenjem za kvalitet, praćenjem savremenih trendova i potreba korisnika , dobrom organizacijom  i kompetentnim kadrovima, zadobila je poverenje kupaca i ostvarila lidersku poziciju na tržištu u oblasti proizvodnje i prodaje kancelarijskog nameštaja, kao i opremanja i uređenja enterijera. Najbolji dokaz uspešnosti ovakve strategije poslovanja su desetine hiljada zadovoljnih klijenata u zemlji i inostranstvu i milioni kvadrata poslovnog prostora koje je projektovao  i opremio  Ktitorov stručni tim.

“ Želimo da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u korak s vremenom, inovator u oblasti dizajna usmerenog pre svega na funkcionalnost i brigu o zdravlju i udobnosti korisnika naših proizvoda.“

Na više od hiljadu kvadrata izložbenog prostora Ktitorovog poslovnog centra u Zemunu izloženi su modeli svih linija nameštaja, predstavljeni u ambijentalnim celinama. U ponudi ćete osim nameštaja iz  naše proizvodnje naći i proizvode renomiranih evropskih proizvođača sa kojima imamo dugogodišnju saradnju. Sve zainteresovane kupce dočekaće ljubazno i stručno osoblje, koje vaše želje i potrebe pretvara u dizajnersko rešenje po meri vašeg prostora.

SVEDOČENJA

"Na kraju, samo reči pohvale....

...zaista su se svi u Kompaniji Ktitor maksimalno trudili da izvedu ono što sam ja zamislila i odgovore datom zadatku: od direktora, do majstora sa kojima sam montirala nameštaj na terenu!"

Kosana Rošulj, arhitekta

"Koristim priliku da Vam se u ime svih kolega i u svoje ime zahvalim na izuzetnoj saradnji, kako sa Vama lično tako i sa svim Vašim kolegama, od arhitekata do montera. Ukupan proces od ideje i osnovnih merenja do konačnog rešenja, izrade i montaže protekao je u odličnoj komunikaciji."

Gordana Nikolić, OKS

"Zahvaljujemo se na isporuci kancelarijskog nameštaja i pre dogovorenog roka. Montažeri su bili veoma efikasni i korektni, a nameštaj je odličnog kvaliteta, kolege su prezadovoljne.

Srdačan pozdrav i svako dobro."

Branislav Šašić

NAŠI PARTNERI