+381 11 30 70 700 ktitor@ktitor.com

Operativni program

KoneKt

Nakon višemesečnog rada od kuće, sa potrebom vraćanja zaposlenih u kancelarije, iz ideje da se rad u poslovnom okruženju približi radu od kuće, nastao je novi proizvodni program KoneKt.

Dizajnerski tim vodio se idejom da nakon povratka u kancelarijsko okruženje, sve što vam je potrebno za prijatan rad, uključujući i lične stvari, bude tu, nadomak ruke.

Specifikacija

Program KoneKt je izrađen od najmodernijih pločastih materijala. Mehanizmi na dodir, teleskopski klizači sa usporivačima, klizna vrata, uštedeće vam prostor i olakšati da se u vašoj novoj „kućnoj“ poslovnoj kancelariji osećate prijatno svaki dan.

U kombinovanim otvoreno-zatvorenim elementima dostupnim tik uz vas, smestite dokumentaciju koju svakodnevno koristite, porodičnu sliku, poklon prijatelja ili poslovnog partnera. Ukoliko su vam potrebni mir i koncentracija, možete između dva radna prostora postaviti akustični vizuelni panel u boji izabrane presvlake radne stolice i fotelje.

Hajde da stvaramo zajedno

Videli ste proizvod za koji ste zainteresovani. Pošaljite nam poruku putem kontakt forme, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.