+381 11 30 70 700 ktitor@ktitor.com

Kabinetski program

Ktitorov kabinetski program namenjen je radnom prostoru menadžera i u skladu sa tim projektovali smo nameštaj koji je reprezentativan i elegantan, ali moderan i nepretenciozan, sa ciljem da stvori prijatan prostor za rad i komunikaciju.

Veliki izbor modela i prilagodljiv dizajn omogućava stvaranje jedinstvenog rešenja koji odražava korporativni stav, ali i lični stil rukovodilaca.

Kancelarijski nameštaj

DESPOT

Pouzdan koncept uz jednostavnost linija, praćen visokim sjajem radne ploče, čine kabinetski program Despot sinonimom
za snagu i komfor. Ploča stola debljine 62mm, koja je presečena dekorativnom aluminijumskom lajsnom odiše savremenim senzibilitetom.

Kancelarijski nameštaj

DESPOT S

Svedeni geometrijski oblici i baršunaste površine radnih ploča presvučenih modernim folijama sa dekorima u strukturama prirodnog drveta, glavne su odlike kabinetskog programa Despot S. Svi stolovi inspirisani su funkcionalnošću i vrhunskom elegancijom, a svojim jedinstvenim dizajnom daju luksuznu notu enterijeru.

Kancelarijski nameštaj

MARŠAL

Fina kombinacija univera i medijapana u boji duvana sa izuzetno prijatnim na dodir “soft touch” površinama čini osnovu za prestižni kabinetski program Maršal. Luksuzne radne ploče stolova upotpunjene su bočnim dodacima – bočnom “L” stranicom sa jedne, odnosno ormarićem sa kliznim vratima sa druge strane, koji čine da ovi komadi nameštaja lako postanu centralne figure u vizuelnom identitetu vaše prostorije.

Kancelarijski nameštaj

ZERO

Upečatljivi komadi izrađeni u kombinaciji univera i medijapana presvučenih folijama čiji je odabir inspirisan izgledom i teksturom prirodnih materijala, deo su dinamičnog i funkcionalnog kabinetskog programa Zero. Ploče stolova podvučene diskretnom obodnom lajsnom, u dezenu inox, odišu prefinjenošću, dok prateći elementi – pokretna kaseta, mobilni ormarić sa fiokama, funkcionalna komoda i biblioteka, svojom asimetričnom harmonijom u svakom detalju zaokružuju vizuelni identitet programa.

Hajde da stvaramo zajedno

Videli ste proizvod za koji ste zainteresovani. Pošaljite nam poruku putem kontakt forme, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Dobanovački put 58, Zemun, 11080 Beograd
Telefon: +381 11 30 70 700
e-mail: ktitor@ktitor.com

11 + 10 =