+381 11 30 70 700 ktitor@ktitor.com

Kancelarijski nameštaj

Prateći trendove  i dizajn nameštaja u svetu, kompanija je u godini jubileja, srpskom i ostalom tržištu ponudila pet  novih linija kancelarijskog nameštaja, a postojeće redizajnirala i osvežila novim  i modernim dezenima i bojama.

 

Pored izabranih dezena i boja, svi klijenti mogu personalizovati svaku od linija i tako je  prilagoditi sopstvenom poslovanju i brendu. U kreiranju i dizajniranju besplatnu podršku će dobiti od projektno – dizajnerskog tima.

Kancelarijski nameštaj

Kabinetski program

Ktitorov kabinetski program namenjen je radnom prostoru rukovodilaca i u skladu sa tim projektovali smo nameštaj koji je reprezentativan i elegantan, ali moderan i nepretenciozan, sa ciljem da stvori prijatan prostor za rad i komunikaciju.

Veliki izbor modela i prilagodljiv dizajn omogućava stvaranje jedinstvenog rešenja koji odražava korporativni stav, ali i lični stil rukovodilaca.

Kancelarijski nameštaj

Operativni program

Naše linije operativnog nameštaja dizajnirane su tako da spajaju funkcionalnost i estetiku. Moderan dizajn i upotrebljeni materijali daju upečatljiv vizuelni identitet kancelarijskom prostoru, a istovremeno omogućavaju veoma praktična ergonomska rešenja i optimalne uslove za rad zaposlenih.

Veliki izbor modela, boja i mogućnost personalizacije vašem prostoru i identitetu, prednosti su koje možete iskoristiti da vaš radni prostor bude mesto gde se osećate zadovoljno i prijatno.

Hajde da stvaramo zajedno

Videli ste proizvod za koji ste zainteresovani. Pošaljite nam poruku putem kontakt forme, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Dobanovački put 58, Zemun, 11080 Beograd
Telefon: +381 11 30 70 700
e-mail: ktitor@ktitor.com

15 + 14 =