+381 11 30 70 700 ktitor@ktitor.com

Kancelarijske stolice

Često se zaboravlja da je najbitniji deo prijatnog radnog prostora zapravo ono na čemu sedimo.

Velikim izborom radnih stolica, fotelja i sofa nudimo vam mogućnost da ispoljite vašu maštu u potrazi za idealnim dizajnom praćenim udobnošću koja odgovara savremenom životu i načinu rada.

Kancelarijske stolice

Radne fotelje

Radne fotelje  su dizajnirane tako da svojim komforom, kvalitetom materijala i konstrukcije, zadovolje potrebu za izuzetnom radnom foteljom u kabinetima, kancelarijama ili konferencijskim salama. Sa visokim ili niskim naslonom, drvenim ili hromiranim delovima, sa točkovima ili sankama, od kože ili tekstila, one su idealne za svaki radni prostor.

Kancelarijske stolice

Radne stolice

Radne stolice modernim dizajnom i funkcionalnim karakteristikama, odgovaraju svim prohtevima poslovanja u kancelarijskim prostorima. Izrađuju se sa visokim ili niskim naslonima, na točkićima ili sankama, od eko-kože ili štofa u boji po želji kupca, sa hromiranom ili PVC bazom. Savremenog su izgleda i omogućavaju ergonomsko sedenje u najudobnijem položaju za telo čak i posle dužeg vremena.

Kancelarijske stolice

Klub Garniture

Garniture i klub fotelje daju svakom prostoru esenciju ekskluzivnosti. Izrađuju se po izboru kupca u prirodnoj ili eko-koži, štofu ili mikrofiberu, u formi fotelja, polufotelja, dvoseda ili troseda, a mogu se formirati u duže nizove sedenja. Određeni modeli mogu imati metalne baze i mogućnost rotacije, mat ili hromirane noge.

Kancelarijske stolice

Konferencijske stolice

Često se zaboravlja da je najbitniji deo prijatnog radnog prostora zapravo ono na čemu sedimo. Velikim izborom radnih stolica, fotelja i sofa i konferencijskih stolica nudimo vam mogućnost da ispoljite vašu maštu u potrazi za idealnim dizajnom praćenim udobnošću koja odgovara savremenom životu i načinu rada.

Hajde da stvaramo zajedno

Videli ste proizvod za koji ste zainteresovani. Pošaljite nam poruku putem kontakt forme, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Dobanovački put 58, Zemun, 11080 Beograd
Telefon: +381 11 30 70 700
e-mail: ktitor@ktitor.com

1 + 11 =