+381 11 30 70 700 ktitor@ktitor.com

Operativni program

Naše linije operativnog nameštaja dizajnirane su tako da spajaju funkcionalnost i estetiku. Moderan dizajn i upotrebljeni materijali daju upečatljiv vizuelni identitet kancelarijskom prostoru, a istovremeno omogućavaju veoma praktična ergonomska rešenja i optimalne uslove za rad zaposlenih.

Veliki izbor modela, boja i mogućnost personalizacije vašem prostoru i identitetu, prednosti su koje možete iskoristiti da vaš radni prostor bude mesto gde se osećate zadovoljno i prijatno.

Kancelarijski nameštaj

ALBA / BEOGRAD

Dva operativna programa odlikuju razigrane forme koje istovremeno predstavljaju dekor u radnom prostoru, a rad čine prijatnim stvarajući pravi ambijent za nove poslovne poduhvate. Sve stolove je moguće poručiti u dve različite debljine univera 25mm i 36mm, uz izbor drvene ili metalne konstrukcije stolova.

Kancelarijski nameštaj

ICE

Mladalački dizajn oprerativnog programa Ice pleni dinamičnim linijama i svežim bojama. Nesvakidašnje forme ovog programa pokreću inspiraciju i podstiču rađanje novih ideja, te kao takve predstavljaju idealan dodatak modernom radnom okruženju. Program Ice izrađen je od univera presvučenog folijom u dezenu i boji po odabiru, a prostoriji daje vedrinu i prozračan izgled.

Kancelarijski nameštaj

LINK

Rad u savremenim “open space” kancelarijama napravio je pravu revoluciju u projektovanju i načinu opremanja poslovnih objekata sa velikim brojem zaposlenih. Prostrane radne površine, izrađene od univera debljine 18mm, 25mm ili 36mm, u kombinaciji sa savremenim dizajnom kreiraju vizuelni identitet operativnog programa Link koji perfektno odgovara potrebama modernog radnog mesta.

Kancelarijski nameštaj

UP

Futuristička elegancija i funkcionalna jednostavnost najbolje opisuju stolove iz ovog programa. Izrađen od univera presvučenog folijom, ovaj program daje originalnu notu i nesvakidašnju lepotu ambijentu u kom se nalazi. Stabilna konstrukcija stolova izrađena je od metala plastificiranog u crnu ili belu boju, sa mogućnošću podizanja i spuštanja na željenu visinu.

Kancelarijski nameštaj

KONEKT

Nakon višemesečnog rada od kuće, sa potrebom vraćanja zaposlenih u kancelarije, iz ideje da se rad u poslovnom okruženju približi radu od kuće, nastao je novi proizvodni program KoneKt. Dizajnerski tim vodio se idejom da nakon povratka u kancelarijsko okruženje, sve što vam je potrebno za prijatan rad, uključujući i lične stvari, bude tu, nadomak ruke.

Hajde da stvaramo zajedno

Videli ste proizvod za koji ste zainteresovani. Pošaljite nam poruku putem kontakt forme, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Dobanovački put 58, Zemun, 11080 Beograd
Telefon: +381 11 30 70 700
e-mail: ktitor@ktitor.com

8 + 13 =