Konkurs za nova radna mesta

Kompanija Ktitor d.o.o.

                                                               RASPISUJE KONKURS

                                                                                 za:

 

TAPETAR

(tapetarija kancelarijskog nameštaja) – 2 izvršioca

 

Uslovi:

 

  • Srednja stručna sprema IV / III stepen bilo koje struke,bilo kojeg smera,
  • Radno iskustvo (dokaz: preporuka, potvrda o radnom iskustvu)
  • Da nije osuđivan/a,
  • Probni rad 3 meseca

 

Radni odnos se zasniva na neodređeno vreme. Probni rad traje 3 meseca. Svi  zainteresovani mogu dostaviti  prijavu sa kratkom biografijom i dokazima o ispunjavanju traženih uslova na adresu: Kompanija KTITOR d.o.o. Beograd, Zemun,  Dobanovački put 58,  ili poslati  e-mail sa skeniranim dokazima na adresu: ktitor@ktitor.com,  u   roku od 15 dana od dana objavljivanja konkursa. Telefon za dodatne informacije 063-30-15-74.

 


Opremanje Telekom A.D.

Bilo nam je zadovoljstvo opremati poslovne prostorije telekomunikacione Kompanije Telekom i sarađivati sa ljudima koji tačno znaju šta žele i to su predočili našem stručnom timu. A mi? Mi smo njihove vizije pretvorili u stvarnost. U ovakvom ambijentu, morate priznati, svaki napor lakše se podnosi, a radni dan postaje umetnost poslovanja.


-Nova linija nameštaja-

Naša nova linija kancelarijskog nameštaja, upravo je ugledala svetlost dana. Nikoga nije ostavila bez komentara pa se nadamo da neće ni vas.


Mart 2017.

 

Za ovaj mesec uz standardna, ustaljena opremanja, interesantna je i mogućnost opremanja prostora nestandardnim stolovima. Ako imate takve zahteve, pogledajte kako to izgleda u prostoru, koji smo opremili. Kontaktirajte nas, za sve probleme i nedoumice imamo rešenje.


Februar 2017.

 

Mi kancelariji dajemo dušu, a vi život. Oživite svoj poslovni prostor sa našim idejama i kvalitetom. Ovako izgleda prostor zadovoljnog kupca – naše zadovoljstvo i potvrda dobro obavljenog posla. Ovakav ambijent odiše uspehom u poslovanju. Budite i vi uspešni.


Opremili smo – SURGUT – RUSIJA

 

Uspešno završeno opremanje 10 spratova poslovne zgrade u Surgutu. Pripreme u Beogradu su trajale mesec dana, a montaža je završena u rekordnom roku od 35 dana. Zimski uslovi i veliki minus nisu omeli naš tim stručnjaka za montažu u realizaciji posla. Ponosni smo što smo zahteve kupca na obostrano zadovoljstvo sproveli u delo.